| 1 Kaç Şey | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
B.A.N.N.E.D.
| Konu: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 2:14 pm | |
| | |
|
| |
CS MaNyAğI Administrator
Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 02/06/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Pendik
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 5:12 pm | |
| ''saygılar'' demeseydin eğer küplere binmeyecektim ilk dediğinde: bi kere türkçeye her zaman dikkat etmek zorunda diiliz ayrıca sen de dikkat etmion >=) fark ettiysen 'saygılarımla yazman gerekirdi ayıptır sölemesi, kapağı koydum sana ikincisinde: bu çok yapılan bişi, bu konuda herkes öle yapar yani sen kendini çok bişi sanıosun ve devam edersen seni banlıcam | |
|
| |
ct.terrorist_memo Mega Moderatör
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 5:38 pm | |
| yeni geeln arkadaş lütfen çok detaya girme ya bize alış yada sen anladın onu? | |
|
| |
B.A.N.N.E.D.
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:15 pm | |
| 1-Saygılar dememde ne kusur var anlamadım. 2-Ben Türkçe'ye gayet dikkat ediyorum.Nerden çıkardın anlayamadım. 3-Saygılar Diye Bir Kelime Yok mu Türkçe'de acaba ? 4-11 Yaşında ki bir çocuğa (bilmiyorum profilinde yazıyor) Türkçe öğretecek kadar boş vaktim yok. 5-Kapağı koydum sana gibi bi kavram sadece çocukçadır ben 15 yaşındayım fakat en azından böyle çocukça bir terim kullanmıyorum.Sadece gülüp geçerim bu söylediğine. 6- 'Bişi' diye bir kelime yok, benim yazdığın kelimelere karışmaya hakkımda yok sadece bu konudaki görüşümü belirttim.Herkesin yapması sizin,benim veya bir başkasının yapmasını da gerektirmez. 7-Benim yaptığım kendimi bir şey sanmak değil,ukalalık da değil benim yaptığım olaya objektif bakmak eğer sizde konuya objektif bakarssanız kim haklı anlarsınız. 8-Dandik bir bedava site bu -yani güzel,iyi hoş banner tasarlamışınız,tema güzel- fakat bedava.Gözüm kapalı tek elimle bu sitenin aynısını 3 günde yaparım saçma sapan bann ! larım gibi cümlelerle beni tehdit mi ediyorsunuz :S ?
İşim Gücüm yokmuş gibi geldim burda birşeylere yardım edeyim dedim oturdum foto aldım upload ettim burda konuya uğraştım geçmiş karşıma seni banlarım diyorsun . Eee... Ne diyeyim. Artık banlarmısınız ne yaparsınız bilemem , kolay gelsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:24 pm | |
| arkadaşlar tamam sakin olun lütfen yaaa sakin kafayla bi konuşun daha iyi olcaktır | |
|
| |
CS MaNyAğI Administrator
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:27 pm | |
| şimdi ben de kavga etmeyi sevmem ama söylediğin hatalar fln saçma bi kere | |
|
| |
B.A.N.N.E.D.
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:33 pm | |
| Bende kavga etmek istemem fakat , Saçma demen yanlış, lütfen ama bir yönetici lakayt ise üyelerden bir şey bekleyemez. | |
|
| |
CS MaNyAğI Administrator
| |
| |
B.A.N.N.E.D.
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:40 pm | |
| Dediğim Şu ki : Hiç Ciddi Bir Admin Değilsin . Yalan sa ban ' la beni.[b] | |
|
| |
| Konu: Geri: 1 Kaç Şey Salı Haz. 16, 2009 8:44 pm | |
| bak arkadaşım geldiğinden beri sana hoşgörülü davrandım.ama tmm ya.amma uzattınız beee tabiki her admin gibi adminimizinde bir kaç sorunu var ama olabilir bu kadar üstüne gitmeyin yaaa.biraz sakin ol benimde sabrımı taşırdın artık bu site eğlenmek için kuruldu unutmayın ki biz daha çocuğuz büle şeyler olur eğer ciddiyetlilik isteseydik holding açardık kardeşim yaaa bu site büledir bi daha da bişi söylemem hadi bakalım | |
|
| |
| 1 Kaç Şey | |
|